Carrito de compra: artículos - - Ver carrito »

Sterlin presenta Llum i Negre: Sant Llorenç, Pollença i Santa Margalida, 27,28 i 29 d’octubre

Ens complau convidar-vos(*) als concerts que inauguren la gira de presentació del llibre-disc LLUM I NEGRE de la banda mallorquina Sterlin. Tindran lloc:
el divendres 27 d’octubre a les 20.30 a Sant Llorenç des Cardassar (Espai36),
el dissabte 28 a les 20.30 a Pollença (Esglèsia del Convent de Sant Domingo)
i el diumenge 29 a les 20.30 en Santa Margalida (Auditori Municipal).
Cançons d’amor i odi és la reinterpretació del disc Songs of Love and Hate de Leonard Cohen, part substancial de l’homenatge al músic canadenc que acaba d’editar Fonart en format llibre-disc amb el títol Llum i negre. A més d’un pendrive amb els temes d’Sterlin en format digital, el volum conté fotografies en blanc i negre de Xisco Alarido. Completen el projecte les il·lustracions que ha cosit per a l’ocasió l’artista tèxtil Adriana Meunié, així com el disseny del seu vestit inspirat en la «Joan of Arc» de Cohen que lluirà la cantant en els concerts.Sterlin és una banda mallorquina creada fa dotze anys i composta actualment pels músics Adela Peraita, Steve Withers i Paco Torres. Les seves cançons barregen magistralment delicadesa i energia, cruesa i llum, lenta cadència i esperit rabiós .

Adela Peraita, vocalista de Sterlin, s’ha encarregat de traduir les lletres, escrites originalment en anglès, a la llengua catalana, escurçant així la distància entre el missatge i el talent del compositor, i l’auditori potencial. Al contrast que suposa la seva veu femenina enfront de la gravetat de la de Cohen, s’afegeixen els riffs de guitarra de Paco Torres i els paisatges sonors creats per Steve Withers. Els ambients als quals Sterlin ens té acostumats irrompen en el que probablement sigui el disc més intens del canadenc.

El preu de la entrada anticipada, per tots els concerts, és de 5€ (7€ en taquilla) i pot adquirir·se online a mallorca-ticket.com.
L’import íntegre de les entrades del concert de dissabte 28 a Pollença anirà destinat a l’ONG «Dentistas sobre ruedas”.
info dels concerts : fonart.com
info del llibre Llum i negre : fonart.net
(*) Per confirmar la teva invitació/acreditació per favor envia un email a: ana@fonart.com

Tenim a disposició per a premsa una selecció d’algunes de les fotografies del llibre i totes les cançons del disc en format digital. Per rebre aquest material, per favor contacta amb ana@fonart.com