Carrito de compra: artículos - - Ver carrito »

Presentació Llibre Llum i Negre.

Ens complau convidar-vos a la presentació del llibre-disc Llum i negre (Fonart IB, 2017). Tindrà lloc el dissabte 21 d’octubre a les 13.00 en la XVI Fira Internacional del Disc a Mallorca, que es celebrarà al Palma Arena (Av. de l’Uruguai s/n).

El volum, editat amb cura, inclou un pendrive USB amb la reinterpretació del disc Songs of Love and Hate (Cançons d’amor i odi en aquesta versió) de Leonard Cohen perpetrada per Sterlin. Les fotografies de Xisco Alarido doten l’obra d’un discurs paral·lel i complementari tant a la música d’en Cohen com a la traducció al català de les seves lletres, realitzada per n’Adela Peraita. Completa el projecte l’artista tèxtil Adriana Meunié, que s’ha encarregat de cosir en tela les il·lustracions que acompanyen al disc, així com de dissenyar el vestit que lluirà n’Adela als concerts. La peça, tota puresa i foc, s’inspira en la visió coheniana de Joan of Arc –o Joana d’Arc–, plasmada en la cançó homònima.Per la seva singularitat, el llibre escapa del concepte d’àlbum de versions per esdevenir un elegant tribut que, sens dubte, comptaria amb el beneplàcit i l’admiració del músic canadenc. Songs of Love and Hate és, probablement, el disc més intens de Leonard Cohen. Tan emocionalment devastador com bell. Fins i tot catàrtic. Els músics d’Sterlin s’han submergit en aquest treball per desentranyar el misteri dels seus sufocants i intensos temes, per reinterpretar-los i dotar-los de sentit mitjançant nous llenguatges.

Sterlin és una banda mallorquina composta per Adela Peraita, Steve Withers i Paco Torres. Va començar la seva marxa fa dotze anys i, des de llavors, combina en la seva música delicadesa, misteri i intensitat.


Fotògraf autodidacta, Xisco Alarido treballa fonamentalment des de l’instint i la intuïció. En aquest treball, Alarido presenta una narració fotogràfica feta d’imatges evocadores que documenten vivències i sentiments intuïts en la lírica de Leonard Cohen.

Després de la presentació, a la qual hi participaran Adela Peraita, Steve Withers, Paco Torres, Xisco Alarido, Adriana Meunié i Ana Espina, es convidarà als asistents a una copa de vi.

La gira de presentació del llibre-disc Llum i negre. Cançons d’amor i odi donarà inici amb aquesta presentació i amb tres concerts que tindran lloc a Sant Llorenç des Cardassar (27 d’ocubre), Pollença (28 d’octubre) i Santa Margalida (29 d’octubre).

Us hi esperem!